Готов ли си за промяна?

Започнах моето фитнес „пътешествие“ преди 7 години и с радост мога да кажа, че то изцяло промени живота ми в правилната посока, давайки ми възможността да мечтая и да преследвам цели, защото до преди това нямах такива. Първите години от тренировките бяха най-трудни защото не бях сигурен за това какво да правя, как да тренирам, и как да се храня. В същото време много от хората в залата се присмиваха защото все още бях слаб без много мускулна маса и цялото това нещо беше едно голямо препядствие за мен, което много пъти ме караше да се откажа, но веднъж когато открих правилните източници на информация и „ключът“ към изграждането на мускулна маса и загубата на излишни подкожни мазнини, нямаше нещо което можеше да ме спре от това да постигна желаните резултати и да преследвам целите си до край!

Липсата на ментор в тази сфера ми костваше ужасно много време в лутане и посредствени резултати, поради прилагане на глупави методи и „вярвания“, и точно поради тази причина аз съм тук за да спестя твоето ценно време и да те науча как да подобриш целият си живот чрез постигането на най-добрата ти форма до сега НЕ само като изготвя най-ефикасния тренировъчен и хранителен план за твоите индивидуални нужди, но и като те науча как да прилагаш „ключовите съставки“, които водят до най-оптимални резултати!

⬇ КАКВО ПОЛУЧАВАШ ⬇

ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН

Ще създам детайлна таблица с калории и макронутриенти (Белтъчини, Въглехидрати и Мазнини), които ти ще трябва да следваш, като всичко това ще бъде базирано на твоята възраст, тегло, височина, ниво на активност, цели и твоето здравословно състояние в момента. За тази цел ще трябва да използваш приложение за телефон/PC като например Myfitnesspal.com, както и кухненска везна, с която ще можеш да измерваш грамажа на продуктите.

За да направя нещата още по-лесни за теб ще създам и примерен хранителен режим според твоя вкус с няколко варианти, като калориите и макронутриентите ще бъдат изчислени за всяко едно хранене. Всичко, което ще трябва да правиш е да следваш плана. В случай, че твоето здравословно състояние не ти позволява да ядеш определени продукти аз ще взема и това предвид!

Хранителния план и макронутриентите/калроиите ще бъдат обновявани и променяни (ако е нужно) на всеки 2 седмици за да подсигурим постоянен прогрес.

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Твоята Тренировъчна програма ще бъде изцяло персонализирана и обновявана всеки месец! Ще бъде изготвена специално за теб и твоите цели, взимайки предвид оборудването, което можеш да използваш. Има опция да избереш между тренировки Вкъщи или Фитнес (Препоръчително).

Независимо каква е твоята цел – загуба на подкожни мазнини, покачване на мускулна маса, изграждане на сила, или пък всичко това едновременно, аз ще създам Тренировъчен План, който ще посрещне всичките ти нужди включвайки най-добрите и ефективни упражнения, включително видео с изпълнение на упражненията, брой серии, повторения, почивки между сериите и т.н. за да съм сигурен, че ще имаш най-добрите и бързи резултати, които можеш да постигнеш за това време!

Тренировъчната програма ще бъде променяна на всеки 10-12 седмици. Важно е да се придържаш към един тренировъчен план за достатъчно дълго време за да съм сигурен, че ще извадиш максимума от него.

Твоят Персонализиран Тренировъчен план ще е в комбинация с хранителния план, който ще получиш. За максимални резултати трябва да се придържаш изцяло и към двата плана!

ПРЕГЛЕД НА ТЕХНИКАТА

За мен е важно да знам, че изпълняваш упражненията от програмата правилно. На първо място, защото не искам да се контузиш, и на второ, защото само чрез правилно изпълнение на упражненията ти ще постигнеш максимални резултати от тях! Поради тази причина веднъж седмично ще имаш възможността да ми изпратиш видеоклипове на изпълнението на 3 упражнения от програмата за да прегледам техниката и да получиш оценка и насоки за корекции.

КАРДИО ПРОГРАМА

Кардиото не е магическо средство за горене на подкожни мазнини и обикновено не го прилагам при повечето от клиентите ми, но в случай, че ти би имал/а полза от кардио дейност, или просто ти харесва да правиш кардио, то аз ще добавя кардио дейност в програмата, която е научно доказана за най-ефективна и подходяща за теб.

ПЛАН ЗА ДОБАВКИ

Хранителните добавки не са задължителни! НО ако все пак би искал и имаш възможност да добавим такива към плана то аз ще ти предоставя списък с най-ефективните добавки, от които ти би имал полза.

24/7 КОМУНИКАЦИЯ И НАПЪТСТВИЯ

Добрата комуникация е един от ключовете за добри резултати при една подобна услуга. Ще имаш неограничена възможност за комуникация с мен по Е-mail или Viber за да мога да те съпътствам и съветвам по пътя към твоята трансформация, да съм сигурен, че разбираш всичко, и да следя прогреса ти от близо! Искам да постигнеш най-добрите възможни резултати, затова ако имаш някакви въпроси относно тренировки, хранене, мотивация, или нещо лично, аз ще съм насреща и ще отговоря в рамките на 24 часа!

ОНЛАЙН ТРЕНЬОР VS ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР

Предимствата на онлайн треньорството започват със своята достъпност! Моите услуги са много по-рентабилни в сравнение с цената на няколко персонални тренировки заедно с кварталния треньор. Друго важно нещо, което трябва да знаеш, е че много от персоналните треньори няма да те научат на ключовите неща, които трябва да знаеш за да постигнеш максимални резултати защото в противен случай те няма да ти бъдат нужни след време.

Много от моите клиенти са способни да си съставят подходяща тренировъчна програма и хранителен план след няколко месеца работа с мен, което им позволява да продължат сами. Една от главните ми цели с тази услуга е да предам моите знания на ТЕБ за да можеш след време сам да поемеш по правилния път.

Опитът ми на работа с хора онлайн, както и знанията които имам, постоянно се увеличават тъй като аз съм човек, който се стреми към усъвършенстване. Онлайн треньорската услуга, която предлагам е най-добрата инвестиция, която можеш да направиш защото не само, че тя ще ти помогне да преминеш на следващото ниво и да постигнеш най-добрата ти форма, но ще промени и живота ти завинаги.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО

  1. За мъже и жени, над 18 годшина възраст, които чувстват, че се нуждаят от помощ, която да ги отведе по-близо до техните цели!
  2. За тези, които са силно мотивирани и готови да пречупят себе си за да изградят дисциплина и навици нужни за постигането на желаната форма.
  3. За хора в нормално здравословно състояние! Важно е да отбележа, че услугата ми НЕ е подходяща за хора със здравословни проблеми и контузии, които изискват силна лекарска намеса. Аз не съм лекар нито рехабилитатор.
  4. За хора, които НЕ употребяват забранени вещества.

    Моята онлайн треньорска услуга не е подходяща за всеки. Дори и да имаш финансовата възможност да заплащаш за нещо подобно в продължение на години, но не си готов да отдадеш достатъчно внимание и усилия, то аз предпочитам да не си губим времето взаимно защото то е най-важният ни ресурс. Взимам ограничен брой клиенти, които са готови да дадат 100% от себе си в следните отношения – дисцплина, постоянство и изграждане на добра комуникация с мен. Ако смяташ, че това си ти, то аз ще се радвам да работим заедно!

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ МИ

Радостин е истински професионалист, който знае как да те изкара от зоната на комфорта и да ти помогне да откриеш новото си аз. Знанията, които предоставя разбиват грешния начин на мислене насаден в българското общество. Определено препоръчвам на всеки търсещ правилната насока за тренировки и хранене.

Максим Асенов

Каквото и да кажа за Радостин би било малко в сравнение с това, което получавам в замяна, при нашата съвместна работа. Комуникацията с него е изключително лесна и приятна, а професионализмът му просто несравним. Не само, че резултатите не закъсняха, но и научавам все повече неща, които ще са ми от полза и за напред. Най-добрият избор, с един от най-големите в бранша.

Петър Петров

В търсене на добра треньорска услуга попаднах на YouTube канала на Радостин. Свързах се с него и започнахме съвместна работа, като той изготви правилния хранителен режим с храните, които обичам да консумирам, което го направи лесен за изпълнение и спазване, както и индивидуален тренировъчен режим. За период от 1 месец свалих 3кг. и смея да твърдя, че Радостин има много добра методика, ниво на комункация, и добър индивидуален подход! Доволна съм и продължавам напред.

Красимира Иванова

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

ПРОЦЕС НА ЗАПИСВАНЕ

За мен е важно да те опозная достатъчно добре още преди да ми бъде заплатено защото това ще даде ясна представа и на двама ни за това дали реално ще може да се сработим. Този процес води до по-добри резултати и по-доволни клиенти!

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

ПРОЦЕС НА ЗАПИСВАНЕ

За мен е важно да те опозная достатъчно добре още преди да ми бъде заплатено защото това ще даде ясна представа и на двама ни за това дали реално ще може да се сработим. Този процес води до по-добри резултати и по-доволни клиенти!

ЗАПОЧНИ СВОЯТА ТРАНСФОРМАЦИЯ СЕГА!

Провеждам предварителен разговор с всеки един потенциален клиент за да се запозная добре с неговата история и да определя дали моята треньорска програма е подходяща за него!

В момента няма свободни места в програмата