ВЗЕМИ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ + (БОНУС) НАРЪЧНИК САМО ЗА 47лв.

Не можеш да се справиш със структурирането на своя хранителен режим? Не знаеш кои продукти да избереш и какво количество да си набавяш от тях? В такъв случай, изготвянето на примерен хранителен режим за твоите индивидуални нужди и предпочитаня е перфектната опция, която ще ти даде силен старт в това начинание!

Аз съм Радостин и мисията ми е да помагам на хората да се превърнат в най-добрата версия на себе си чрез воденето на един здравословен, активен, и в крайна сметка, ефективен начин на живот защото това не само, че ще им помогне да постигнат тялото, което винаги са желали, но също така ще ги направи по-силни физически и психически, по-дисциплинирани, уверени и продуктивни във всяка една област от живота. Фитнеса промени моят живот за добро – вярвам, че ще промени и твоят!

Когато започнах с тренировките преди повече от 6 години имах същия проблем като теб! Не знаех как да комбинирам своите ястия, кои продукти да избера, на какво са богати определени продукти… та аз дори нямах разбирането за това какво всъщност представляват белтъчините, въглехидратите и мазнините. Мислех си, че мога да заменя месо с банан, но смешното в тази ситуация, е че двата продукта нямат нищо общо по между си! Месото е източник на белтъчни, а банана на въглехидрати.

От момента, в който открих правилните източници, които положиха основата на моите хранителни навици, аз започнах да виждам в пъти по-добри резултати от колкото преди. Разбрах, че не може просто да се раздаваш в залата когато тренираш и да очкаваш добри резултати… трябва да даваш 100% от себе си във всяко едно отношение и най-вече да имаш мъдростта и знанията да правиш нещата правилно, защото дори и да се раздаваш на макс в дадено отношение, то това няма да доведе до добри резултати ако не следваш правилната насока. 

Знам колко е трудно когато нямаш основата от знанията нужни за правилните избори, които ще ти помогнат да се храниш по най-правилния начин за твоята ситуация, така че да постигнеш максимални резултати! 

В интернет може да намериш много онлайн калкулатори, които да пресметнат твоите дневни нужди за прием на калории, както и макронутриенти (белтъчини, въглехидрати, мазнини), но когато нямаш основата от изградени знания за хранителните стойности на различните ястия и продукти, то знанието за това колко калории трябва да приемаш на ден не те ползва по никакъв начин.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАКУПИШ ТАЗИ УСЛУГА…

Това, което ще получиш от мен не е просто един обикновен хранителен режим, който ще трябва да спазваш до живот. Аз ще ти дам много повече – ЗНАНИЯ! Знания и разбиране, които ще ти отворят очите и ще ти помогнат да не се чувстваш задължен да ядеш едно и също всеки ден от седмицата… всяка седмица в годината.  

Примерния хранителен режим, който ще получиш е просто основата, от която ще можеш да започнеш правилно, а това, което ще ти помогне да продължиш напред в правилната посока е специалният наръчник, който съм изработил с цел да те научи как сам можеш да създаваш своя хранителен режим. 

Наръчника е съвкупност от придобитите знания през годините, моя личен опит и опитът на клиентите ми. Той ще те научи:

✅ Какво представляват белтъчините, въглехидратите и мазнините, и за какво служат те на нашите тела
✅ Важността на микронутриентите

✅ На какви хранителни вещества са богати различните продукти
✅ Как сам да съставяш своето хранително меню
✅ Как и кога да прилагаш промените нужни за постоянни резултати

КАКВО ПОЛУЧАВАШ

КАКВО КАЗВАТ МОИТЕ КЛИЕНТИ

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

 

След закупуване на услугата аз ще свържа с теб до 48 часа и ще ти изпратя въпросник, който ще трябва да попълниш за да мога да се запозная детайлно с теб и твоята ситуация тъй като тази информация ще ми е нужна за да мога да подоходя индивидуално спрямо теб и твоите нужди/предпочитания.

След това в рамките на 4-5 дена ще създам примерен хранителен режим на база твоя вкус с меню за тренировъчни и нетренировъчни дни, като калориите и макронутриентите ще бъдат изчислени за всяко едно хранене. Всичко, което ще трябва да правиш е да следваш плана. В случай, че твоето здравословно състояние не ти позволява да ядеш определени продукти аз ще взема и това предвид!

За да можеш да се придържаш максимално добре към режима, както и да прилагаш напътствията от наръчника, ще трябва да използваш кухненска везна и приложението www.Myfitnesspal.com или друго подобно на него. 

 

ВЗЕМИ СВОЯ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ СЕГА!