ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Индивидуалните тренировъчни програми са за тези, които търсят добре структуриран тренировъчен план, който да следват за да имат по-добри резултати в залата.

В интернет пространството може да намерите най-различни комплексни тренировъчни програми, които може да получите безплатно или пък да закупите. Проблема с тях, е че те не са специфично изготвени за вас – вашето ниво на напредналост, цели, слаби мускулни групи, контузии, оборудване в залата, която тренирате, и разбира се, дните в които може да тренирате. Не казвам, че не са ефективни. Все пак всичко което е по-различно от стоене на дивана би донесло резултати, но представете си колко по-ефективни резултати бихте имали с индивидуална тренировъчна програма и консултации!

Процеса на закупуване на индивидуална тренировъчна програма е следния:

1. Трябва да се свържете с мен на и-мейл kuzmanovcoaching@gmail.com, като в емайла трябва да става ясно, че искате да се възползвате от точно тази услуга.

2. Втората стъпка е да извършите плащането, което ще може да направите по банков път, PayPal или EasyPay.

3. След като получа плащането ще получите въпросник, който трябва да попълните за да мога да установя всичко нужно за изготвянето на индивидуалната тренировъчна програма. След получаването на отговорите от ваша страна, ще ми бъдат нужни около 4-5 дена за да изготвя вашият план.

4. Ако в момента следвате хранителен режим то аз ще трябва да получа детайлна информация за това какво представлява той и да преценя дали е съвместим/подходящ за тренировъчната програма, която ще изготвя за вас.

Какво включва тренировъчната програма:

  • Упражнения
  • Видео към всяко упражнение
  • Брой серии, повторения, и почивка между сериите
  • Тренировъчен дневник (за да следим твоя прогрес)
  • Следене на резултати в рамките на 8 седмици 
  • Промени по програма (ако е нужно)
  • Напътствия/Консултации на всеки 2 седмици

Цена: 119.99лв